BMHeader

PILIHAN BAHASA  | BAHASA KETIGA 


 

faq p hubungi p maklumbalas p peta p
Soalan Lazim   Hubungi Kami      Aduan &
Maklumbalas 
Peta Laman

Pengumuman

PERHATIAN : 

Dimaklumkan bahawa email rasmi Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Pulau Pinang yang baru adalah Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 

Harap maklum 

PERHATIAN !!!!
Rabies atau Penyakit Anjing Gila
Sila ambil tindakan segera dengan melaporkan ke DVS terdekat
baca lagi

Selamat Datang Ke Portal Rasmi
Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Pulau Pinang
Terima Kasih Diatas Kunjungan Anda

 KERAJAAN MALAYSIA

JABATAN PERKHIDMATAN VETERINAR NEGERI PULAU PINANG

NOTIS SEBUTHARGA KERJA

NO SEBUT HARGA: VPP (S) 03/08/3  

KERJA-KERJA MEMBINA / MEMBAIKPULIH KANDANG DAN PAGAR SERTA LAIN-LAIN KERJA BERKAITAN DI DAERAH SEBERANG PERAI UTARA

  1. Sebut Harga adalah dipelawa daripada Kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan CIDB dan mempunyai Perakuan Pendaftaran Kontraktor (PPK), Sijil Taraf Bumiputera (STB) serta Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) dalam Gred G1 Kategori B Pengkhususan B04 KERJA-KERJA PEMBINAAN BANGUNAN ATAU B24 KERJA-KERJA PENYENGGARAAN BANGUNAN
  1. Pemilik syarikat yang berminat dan mempunyai kelayakan sahaja dipelawa mendaftar melalui pautan link berikut :- https://forms.gle/ZpkqoWThTrxRH4Sd9 pada iklan sebut harga yang di paparkan di Facebook dan laman sesawang JPV Pulau Pinang dan seperti senarai edaran yang telah dibuat.
  1. Tarikh pendaftaran online adalah dari 2 hingga 3 September 2021 bermula jam 12.00 tengahari sehingga jam 11.59 malam sahaja.
  1. Dokumen Sebut Harga hanya akan dihantar kepada syarikat yang layak sahaja pada 7 September 2021 melalui email yang telah didaftarkan dalam pendaftaran online tersebut.
  1. Tiada lawatan tapak yang akan diadakan untuk Sebut Harga ini.

MAKLUMAT / NOTA BERKAITAN TAKLIMAT SEBUTHARGA DISERTAKAN BERSAMA-SAMA DOKUMEN SEBUTHARGA.

  1. Dokumen Sebut Harga yang telah diisi dengan lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga di: Kaunter Bahagian Khidmat Pengurusan, Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Pulau Pinang, Jalan Bukit Tengah, 14000 Bukit Mertajam Pulau Pinang tidak lewat dari jam 00 tengah hari, 14 SEPTEMBER ,2021 (SELASA)
  1. Penyebutharga adalah diminta mengemukakan dokumen sebutharga menggunakan perkhidmatan POS BERDAFTAR / KURIER / SERAHAN SECARA PANDU LALU. Penyebutharga hendaklah memastikan dokumen tersebut selamat tiba pada alamat yang ditetapkan sebelum atau pada tarikh tutup sebutharga selewat-lewatnya pada 00 tengah hari, 14 September ,2021 (Selasa)
  1. Sebarang kelewatan yang timbul dalam urusan tersebut adalah tidak di layan.
  1. Pejabat ini ingin mengingatkan bagi mana-mana individu,pemilik syarikat atau wakil syarikat yang bergejala Covid 19, anda TIDAK DIBENARKAN membuat sebarang urusan dengan pejabat ini. Sebarang pertanyaan sila hubungi pejabat ini di talian 04-5084 368/369/370.

SPU

QR Kod Pendaftaran